Izolație accesibilă
Izolație naturală
Izolație împotriva căldurii
Izolație împotriva frigului
Izolație fonică
Cea mai mare parte a căldurii care pătrunde în casă vine de la acoperiș. De aceea, vă recomandăm THERMO JUTE 100 de 24 cm pentru izolarea între căpriori. Cu o capacitate specifică de stocare a căldurii de 2350 J / (kg · K), acest produs natural deosebit atinge cea mai bună capacitate specifică de stocare a căldurii în categoria materialelor izolante pentru acoperiș existente în prezent pe piață. (Rezultatul testului efectuat de Centrul de Testare a Materialelor din Leipzig).
Cum funcționează acest scut termic:
În zilele fierbinți de vară, în spațiul dintre țigla sau tabla de pe acoperiș și izolația acoperișului se pot forma temperaturi enorme (până la 80°C). Izolația din iută atenuează puternic căldura care pătrunde în casă și ajunge în interior tocmai după câteva ore - în orele de seară. Căldura stocată în izolația acoperișului este eliberată în exterior în aerul rece de noapte. Soluția optimă pentru izolația din acoperiș.

 

Protecție excelentă împotriva căldurii pe timp de vară

Cu THERMO JUTE 100 de 24 cm se atinge un decalaj ideal de 11 ore. În ceea ce privește protecția termică, aceasta corespunde utilizării unei izolații din vată de sticlă* cu grosimi mai mari de 50 cm.
* Vată de sticlă: 20 kg / m³, λ = 0,035 W/(m · K), c = 830 J/(kg · K)

Pentru a obține un efect comparabil de protecție termică cu vată de sticlă *, care este destul de uzuală în industrie, ar trebui utilizată o izolație cu o grosime mai mare de 52 cm.

 

AVANTAJELE TALE

  • Protecţie maximă împotriva căldurii în perioada verii, datorită capacităţii maxime de stocare a căldurii
  • Temperaturi plăcute în mansardă fără unități de climatizare scumpe și cu consum mare de energie electrică
  • Protecţie termică maximă datorită conductivităţii termice scăzute
  • Climat interior natural și sănătos datorită proprităților naturale
  • Izolare cu certificare natureplus®.
  • Montarea, prelucrarea și utilizarea este complet inofensivă. Nu există emisii de poluanți periculoși pentru sănătatea oamenilor sau pentru mediul înconjurător
  • Rezistență la mucegai confirmată de primirea celui mai bun calificativ "0" la testul de susceptibilitate a apariției mucegaiului
  • Controlul și reglarea umidității datorită capacității mari de absorbție
  • Stabilitate și durabilitate pozitivă a CO2 prin utilizarea de materii prime regenerabile
  • Cea mai bună valoare lambda dintre materialele de izolare din fibre naturale: λ (10, uscat) = 0,0359 W / (m·K)